MAMA KELLY ‘S TAKE AWAY

MaMa Kelly AMSTERDAM

Natuurlijk mag deze niet ontbreken in ons lijstje Hotspots;

KIP- EN KREEFTEN RESTAURANT; MAMA KELLY!

”Waarom niet?!’‘ Veel meer #FEMALE wordt het niet! Met haar compleet roze, elegante en sexy interieur is het van begin tot eind op en top vrouwelijk en een ware beleving bij MaMa Kelly!

 

‘Pink is not a color, it’s an attitude’.

ALLES IS ROZE! Maar dan ook echt alles! Vanaf de eerste verdieping heb je een mooi uitzicht over het stadion, de lichten zijn gedimd, een lekker wijntje erbij en heerlijke kip of kreeft op tafel! Voor nog een drankje voor- of na het diner schuif je gezellig aan, aan de prachtige ronde bar.

MaMa’s Mexican Drive Thru

Nu we inmiddels om bekende redenen niet op vakantie kunnen, en ook Mama haar deuren heeft moeten sluiten, brengt MaMa Kelly de vakantie naar jou! Met een spreekwoordelijke zon, met heel veel gezelligheid en met nog meer plezier! Hoé leuk?! ‘Mama’s Mexican Drive Thru!‘ Inclusief sombrero’s, cactussen en de spectaculairste taco’s en burrito’s van MaMa’s Mexicaanse vrienden Taqueria LIMA! En vooral, zónder Corona!

Op vrijdag en zaterdag is MaMa’s Mexican Drive Thru geopend van 16.00 tot 20.00 uur.
En op zondag kun je van 12.00 tot 20.00 uur terecht bij deze te leuke hotspot in Amsterdam! Van te voren bestellen is handig, maar gewoon even langsrijden kan ook!

https://amsterdam.mama-kelly.nl/en/mexican-drive-thru-eng/

High Tea Box

Haal je liever een stukje Pink Paradise in huis? MaMa Kelly biedt haar wereldberoemde HIGH TEA TO GO aan. In de vorm van een uberluxe en ouderwets gezellige PINK HIGH TEA BOX, boordevol lekkers én toffe gadgets!

Check on https://amsterdam.mama-kelly.nl/high_tea_takeaway/

 

and definitely follow on Insta https://www.instagram.com/taquerialima/

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed