MEI WAH

Mei Wah 

Maak kennis met de échte Chinese keuken van vandaag; Contemporary Chinese Cuisine.

 

Restaurant Mei Wah is al 55 jaar een begrip in Brabant. Geopend in 1965 en inmiddels drie generaties verder, is Mei Wah geliefd om haar gastvrijheid en gastronomische kwaliteit. Met open armen ontvangen Taks en Anouk Yuen je in hun sfeervolle restaurant in Eindhoven. Vol trots nemen ze je mee op een avondvullende culinaire reis door Taks’ vaderland.

Eeuwenoude culinaire tradities / innovatieve gerechten

Culinaire kennis en ervaring zie je terug in de innovatieve gerechten op de kaart. Maar boven alles proef je liefde. Liefde voor het thuisland en voor de authentieke bereidingswijzen en eeuwenoude culinaire tradities. Taks laat je graag kennismaken met nieuwe smaken en laat je proeven, ruiken en beleven wat de authentiek Chinese keuken is. In de keuken kookt moeder Yuen nog altijd mee, en draagt zo de familierecepten en unieke technieken over aan het keukenteam.

Traditionele oorsprong / wereldse inspiratie

Altijd met respect voor de traditionele oorsprong, zijn Taks en Anouk continu op zoek naar inspiratie en vernieuwing. Dat vinden zij in hun vele reizen, zowel binnen Europa als in Azië en USA. Zij vegen alle vooroordelen van tafel en dagen jou als gast uit kennis te maken met de échte Chinese keuken van vandaag; Contemporary Chinese Cuisine. Er wordt gekookt op hoog niveau volgens een duidelijke visie: innovatief, met respect voor tradities, focus op smaak en altijd met kraakverse producten. Zo is Mei Wah bijzonder geliefd om de dagverse schaal- en schelpdieren en spetterverse vis. Taks laat je graag zijn lievelingssmaken proeven. Van het land en uit de zee. Pikant en peperig. Umami en zoet. Ook is Mei Wah trotse brouwer van haar eigen gin, maakt haar eigen XO-saus en tovert in de keuken de allermooiste sambals.

Helaas heeft Mei Wah haar deuren tijdelijk moeten sluiten i.v.m. de huidige Corona maatregelen, bezorgen en afhalen is gelukkig wel mogelijk.. Dus bestellen maar en geniet thuis van hun heerlijke gerechten.

 

https://www.meiwaheindhoven.nl/wp-content/uploads/2020/02/MeiWah_Afhaalmenu_2020.pdf

No Comments Yet

Comments are closed