‘T TAPHUYS

‘T TAPHUYS;

ZELF WIJN EN BIER TAPPEN & LEKKER ETEN IN 3 STEDEN!

In september 2016 opende ’t Taphuys haar eerste vestiging in Tilburg. November 2019 opende – nadat eerder ook Arnhem een Taphuys kreeg – nummer 3 in Utrecht. Een uniek concept voor lunch, borrel en diner en niet onbelangrijk; Heel veel wijnen en bieren die je zelf kunt tappen!

 

Bij binnenkomst valt het meteen op; Een grote tapwand met kleine schermpjes erboven en kasten vol wijnflessen. ’T Taphuys is niet zomaar een grand café of restaurant, met je eigen tapkaart tap je zelf je bieren en wijnen! Leuk om te proeven en je tapkunsten te testen!

Zelf tappen? Hoe werkt dat?


Zowel voor de bieren als wijnen geldt dat je een tapkaart nodig hebt, deze haal je bij de bar, waar je er meteen geld op zet. Vervolgens ga je op zoek naar jouw wijntje of biertje! Pasje in de muur of kast en tappen maar! Met zo’n enorm aanbod wil je natuurlijk ook veel proeven, dat kan! Bij de wijnen kun je kiezen uit een bodempje, half glas of heel glas en bij de bieren bepaal je zelf hoeveel je tapt. Ideaal!

Wat is er nog meer te drinken? Cocktails, gin tonics en – voor wie moet bobben – fris, koffie, thee en mocktails!

 

 

Bij lekker drinken hoort goed eten, toch?

’t Taphuys is een fijne plek voor veel meer dan alleen een borrel! Op de lunchkaart vind je bijvoorbeeld signature luxe tosti’s, heerlijke Josper eggs, salades, burgers en sandwiches. ’s Avonds kun je diezelfde burgers en salades bestellen maar heb je daarnaast ook heerlijke voor- en hoofdgerechten en desserts. Niets enorm ingewikkelds, maar wel erg lekker!

En bij de borrel? Natuurlijk is er ook een uitgebreide borrelkaart. Van vegan balletjes, tot een tapsalon (kapsalon maar dan met stoofvlees) en nacho’s.

 

 

What else?
Een groot terras bij alle zaken. (in Utrecht is het nog afwachten of die mag blijven), Gezellig interieur, (Arnhem en Tilburg zijn recentelijk nog opgefrist) en regelmatig leuke evenementjes zoals een wijnproeverij, bierproeverij, tap take-over, wijnyoga, wijn & spijs, bockbieren. Kortom! Snel volgen en eens langsgaan!

Nieuwsgierig?! hier zijn ze te vinden:

Arnhem | Tapwand: 100 bieren | Wijnkasten: 80 wijnen | Jansplein 56

Tilburg | Tapwand: 40 bieren | Wijnkasten: 32 wijnen | Piusplein 10

Utrecht | Tapwand: 68 bieren | Wijnkasten: 64 wijnen | Mariaplaats 3

No Comments Yet

Comments are closed