File, what do you do, when you think nobody ‘s watching…

File…

 

What do you do, when you think nobody ‘s watching…

 

woman car file

 

We kennen het allemaal wel, en we haten het! de 1 staat er dagelijks in, de ander alleen wanneer die op vakantie gaat… IN DE FILE.

Vaak is het grappig om te zien wat mensen zoal doen wanneer ze niet door kunnen rijden en even vergeten dat eigenlijk iedereen ze gewoon kan zien.

Hoe zit dat bij jou? Blijf je relax en zet je een muziekje aan of kleeft je bumper zo goed als aan je voorganger omdat je lichtelijk geïrriteerd raakt van dat slakkengedoe…

Hieronder wat dingen die je regelmatig tegenkomt als je even stiekem bij je buurman naar binnen bliekt…

Nr. 1 Daarmee hebben we meteen de eerste te pakken; Namelijk het bespieden van mede-file-rijders. Hoe leuk om gewoon een beetje mensen te kijken en te zien hoe zij zich vermaken.

Heerlijk die muziek hard aan en lekker meeblèrren!

Nr. 2 Meezingen! Mijn favoriet! Heerlijk die muziek hard aan en lekker meeblèrren! Regelmatig gênante momenten meegemaakt ook trouwens als ik weer eens uit volle borst meezong en vervolgens rechts of links van me keek…

Nr. 3 In je neus peuteren. Ja, ook deze mag zeker niet ontbreken. En ik heb nieuws voor jullie; Dit doet iedereen weleens! En ook dit levert zeker nogal eens rode wangetjes op.

Nr. 4 Schelden. Geen voorrang krijgen, bumperkleven, appende mensen achter het stuur die vervolgens te laat reageren (naar jouw zin), of gewoon slome mensen in lelijke auto’ s… Allemaal redenen om eens flink uit je slof te schieten als je dan toch al niet echt op je best bent aangezien je graag zo snel mogelijk naar huis wilt.

Tinder is er niks bij!

Nr. 5 Flirten. Jeeeeetje wat sta ik er af en toe van te kijken! Tinder is er niks bij! Zoals ik eerder al zei; ik vind het echt leuk om wat te gluren, maar sommige mannen veroorzaken gewoon bijna ongelukken door hun ongegeneerde gestaar! Achterste voren in de auto, nr ‘s tegen het raam, je kan het zo gek niet bedenken! 

Nr. 6 Social media checken. Als je dan toch al bijna niet vooruit komt, kun je toch gerust even je Insta en FB checken. We weten allemaal dat het niet mag maar we doen het toch.

 

No Comments Yet

Comments are closed