Low budget date tips

Blut en toch een leuke date?!

 

“Liefde kent geen prijs..” wordt vaak gezegd.

Toch kost een date zoals de meeste van ons deze kennen al gauw geld. In ieder geval voor de man… Ohnee, dat was vroeger zo… Tegenwoordig is het gewoon 50-50, splitten… Tja, we willen independent zijn, dat heeft ook z’n keerzijde meiden. Wie dat toch bedacht heeft…

Maargoed, een avondje bios, restaurantje, of gewoon lekker cocktails drinken is dus al gauw een kostbare aangelegenheid. Toch hoeft dit niet persé om een leuke dag of avond te hebben samen. Het gaat er immers om dat je elkaar beter leert kennen.

 

Hieronder wat tips voor een leuke, goedkope of zelfs gratis date!

Ga samen picknicken! Zó romantisch… Iedereen heeft wel ergens een oude mand in de garage staan… Kleedje erin, beleg wat broodjes, fruit mee, sapje, koffie of een flesje wijn die je nog in de kast hebt staan en tadaaaa, nu alleen nog goed gezelschap, een leuk plekje en jouw date is compleet!

WHAT MORE DO YOU NEED?!

Uitwaaien op het strand. Winter of zomer, gewoon een simpele strandwandeling kan altijd. Hier knapt ook nog eens iedereen van op. Lekker kletsen onderweg, even een warme kop koffie of kleine lunch bij een strandtentje, WHAT MORE DO YOU NEED?!

Samen sporten. Daag elkaar uit, hoe leuk om elkaar ook op die manier te leren te kennen?! lekker hardlopen in de bossen, skeeleren in de polder, darten of poolen in de kroeg (voor de liefhebbers) of zoek een tennistafel in het park! Leuk om die concurrentie te ervaren onderling.

Roadtrip! Jaaa, lekker onderweg samen! All you need; (een auto natuurlijk), wat hapjes voor onderweg, een leuke playlist, stop af en toe bij een tankstation voor een koffie-to-go en ga samen nieuwe gebieden ontdekken!

 

 

Spelletjes avond! Klinkt misschien best suf, maar als jullie beide van spelletjes houden zou je zomaar eens een geweldige avond kunnen hebben. Maak een gezellige borrelplank, lekker wijntje erbij AND LET THE GAMES BEGIN! Monopoli, 30 seconds, party & co…

 

Het is dus eigenlijk heel simpel; Natuurlijk is het heerlijk om luxe uit eten te gaan, of je een dagje lekker te laten verwennen samen in de sauna. Maar eigenlijk is het zo dat wat je ook doet, met de JUISTE PERSOON is alles leuk!

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed