WALLEN TOT OP JE KNIEËN?! HELP!

Wallen tot op je knieën?! Help!

 

 

Na een geweldig gezellige avond, of juist na een nacht enorm slecht te hebben geslapen zijn ze er weer; die ellendige lelijke donkere kringen onder je ogen! 

De één heeft er meer last van dan de ander, maar feit is dat we ze gewoonweg niet willen.

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, dus eerst hier wat tips voor:

  1. Zorg voor een goede nachtrust! Niet altijd makkelijker gezegd dan gedaan dus, maar probeer te zorgen voor wat ritme en genoeg aantal uren slaap. 
  2. Minder zout! Laat dat zout achterwege bij elk gerecht, van veel zout krijg je wallen! 
  3. Meer water! Water draagt bij aan het gezond houden van je huid. Wallen kunnen dus het gevolg zijn van uitdroging. Algemeen bekend eigenlijk, maar probeer dus zeker zo’n 6 glazen water per dag te drinken. 

En mocht het voorkomen nou niet helemaal gelukt zijn, hier wat tips om ze dan in ieder geval zo veel mogelijk te beperken:

  1. De bekende komkommer! (Heerlijk in combinatie met een maskertje, als je dan toch bezig bent). Maar wat niet iedereen weet is dat je de komkommer ook even kunt laten inweken in citroensap. Leg het vervolgens lekker een paar minuten op je ogen!
  2. Kokosolie. Dit helpt tegen beschadigde huidcellen namelijk. Smeer s ‘avonds voor je gaat slapen dus lekker wat kokosolie onder je ogen en haal het er s ‘ochtends weer af!
  3. Koude melk. Zelf ben ik er geen fan van, maar melkzuur helpt ook tegen die nare kringen. Dus geen kokosolie of citroen in huis? Dep je watjes in een glas melk, en leg ze onder je ogen te rusten…

En mochten deze tips zelfs niet helpen, dan zit er niks anders op;

LANG LEVE MAKE-UP!

No Comments Yet

Comments are closed