Hoe grappig ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

Hoe grappig ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

 

HUMOR: Zó belangrijk! Voor velen zelfs een vereiste eigenschap in de zoektocht naar een partner. Hoe zit het met jou?! Maak jij mensen makkelijk aan het lachen, heb je droge humor, ben je juist meer sarcastisch of lift je voornamelijk mee op andermans “succes”?

 

Lees hieronder wat jouw sterrenbeeld zegt over jouw humor.

RAM

Jij hebt verfijnde humor. Niet vulgair, ook niet te chique. Je bent geen mega lolbroek, maar je grappen zijn altijd grappig en goed geplaatst. Jij kan indruk maken met jouw humor.

STIER

Je houdt van humor, lacht dan ook hartelijk om anderen, maar je hebt zelf een beetje moeite met het goed vertellen van grappen. Jouw humor is vaak een beetje sarcastisch. Niet iedereen begrijpt dit altijd.

TWEELINGEN

Super grappig ben jij! Je hebt altijd je woordje klaar en kan scherp uit de hoek komen. Je laat dan ook geen moment voorbij gaan om je vrienden of familie voor de gek te houden en te laten lachen.

KREEFT

Je kan zeker goed met jou lachen, alleen begrijpt niet iedereen jouw humor. Een beetje zwarte humor is het, niet voor ieder publiek bestemd. Eigenlijk jammer want je kan erg grappig uit de hoek komen.

LEEUW

Wát een levendig karakter, met jou verveel je je nooit! Grappen schudt je zo uit je mouw! Met je vaak opvallende uitspraken en adremme opmerkingen maak je mensen altijd aan het lachen! Je bent zó scherp, let wel op dat je andere mensen niet voor schut zet.

 

MAAGD

Jij hebt niet zo heel veel gevoel voor humor. Je bent best serieus en herkent grappen niet altijd meteen. Het lijkt ook een vorm van onzekerheid. Het kan geen kwaad om jezelf wat vaker wat meer te laten gaan.

WEEGSCHAAL

Jij bent echt een gezelligheidsmens. Je zoekt dan ook vaak mensen op waar je mee kan lachen. Je houdt van makkelijke humor. Liefst lach je de hele dag. Wel blijf je altijd elegant.

SCHORPIOEN

Jij begrijpt humor als geen ander. Met je sarcastische, droge humor maak je haast iedereen aan het lachen. Toch weet je ook wanneer je een grap wel kan maken of wanneer je hem beter even in kan slikken. Zo voorkom je dat je mensen voor het hoofd stoot.

BOOGSCHUTTER

Lachen is voor jou een vereiste in het leven. Iedereen wordt blij als jij lacht. Je hebt een open persoonlijkheid en bent vrolijk en humoristisch. Met jouw makkelijke lach zorg je vaak voor een gezellige sfeer.

STEENBOK

Je kan zeker wel lachen met jou, maar jij bent meer van de subtiele humor. Zeker geen grove grappen voor jou. Ook heb je regelmatig moeite met het herkennen van slimme humor.

 

WATERMAN

Soms heb je de neiging je grappen te serieus te vertellen, dat is jammer want zo komen ze minder goed over. Terwijl jij je echt kan onderscheiden met jouw humor. Je bent origineel als je je laat gaan. Dit hoor je dan ook regelmatig terug van anderen.

VISSEN

Je vindt humor belangrijk, maar je luistert liever naar anderen. Een enkele keer kom je zelf verrassend uit de hoek, maar alleen als je je echt op je gemak voelt. Nergens voor nodig om onzeker te zijn, want je hebt het wel in je!

 

No Comments Yet

Comments are closed