Op welk type man val jij ?!

Op welk type man val jij?

 

“Type man”…Stiekem denken of vinden we allemaal dat we er één hebben.

Klopt toch? Hoe vaak hoor, of zeg je wel niet tegen bv je vriendin: “ Ohh dat is echt wat voor jou!” Of juist niet..!

men in bar
Hieronder wat voorbeelden omschreven van wat standaard “type mannen”:

De macho man; Deze mannelijke man laat graag zien dat hij een haantje is, strooit als het ware met testosteron en schept nogal eens op over zijn veroveringen. We vinden zijn zelfverzekerde gedrag  aantrekkelijk, zolang het binnen de perken blijft. 

De flierefluiter; Hij wil het gewoon leuk hebben. Is relax en niet te kieskeurig. Hij heeft een fijn leven en zoekt iemand waarmee hij plezier kan maken. Kent weinig zorgen. Positief tot op zekere hoogte, want uiteindelijk willen we toch ook naar een wat serieuzer level in de relatie. 

De sportfanaat; op jullie eerste date neemt hij je al mee naar een biologische salade bar, om vervolgens los te branden over zijn sportieve bezigheden. Altijd bezig met zijn lijf en zal dan ook iemand moeten vinden die minstens half zo fanatiek is om een relatie tot een succes te maken.

Voelt voor vrouwen als een uitdaging

 

De dominante “Mr Grey”; over het algemeen de wat oudere man. Succesvol, spannend, houdt van luxe, is goodlooking en bovengemiddeld intelligent. Hij weet wat ie doet op het gebied van vrouwen. Voelt voor vrouwen als een uitdaging.

The desperate one; Zo iemand kennen we eigenlijk allemaal wel. Hij wil TE graag, is TE aardig en doet TE veel zijn best om het de ander naar zijn zin te maken. Heeft er waarschijnlijk al wat mislukte relaties opzitten en is bang om alleen over te blijven. 

Benieuwd of jij jouw man of vriend in één van hen herkend?

Toch als je erover nadenkt, is het eigenlijk zonde om ze in hokjes te plaatsen. Dit zou betekenen dat je op voorhand al een groot gedeelte uitsluit.

En, is dit wel zo? Vallen we op een bepaald type man?

Natuurlijk hebben we onze voorkeur van wat we aantrekkelijk vinden. Bepaalde looks en eigenschappen waar we warm voor lopen. Maar zou het niet kunnen dat we onze mannen uiteindelijk “uitkiezen” aan de hand van welk gevoel ze ons geven, en hoe ze ons behandelen. Vaak knap je af op bepaalde gedragingen. Loopt je relatie stuk, dan weet je dit voor de volgende keer. De kans is groot dat je de volgende man met vergelijkbaar gedrag afwijst. Daarentegen geldt dat voor de dingen die je wel leuk vond aan hem, je juist weer op zoek zal gaan in een volgende kandidaat.

Finding Mr. Perfect

En uiteindelijk, liefst hoe eerder hoe beter, hopen we dan toch allemaal die “Mr. Perfect” te vinden.

 

No Comments Yet

Comments are closed