SIX THINGS WE HATE ABOUT HIM!

“Six things we hate About about him”

 

Begrijp me niet verkeerd hè, zonder mannen zijn we nergens.
Ik denk dat we ons daar met z’n allen ook echt wel bewust van zijn.
Misschien zelfs wel iets TE bewust… In mijn beleving zijn we van nature geneigd ze af en toe net wat teveel te pleasen. We nemen regelmatig iets met een korreltje zout, (denkend, ach, hij weet ook niet beter), en laten onze gemoedstoestand te vaak afhangen van zijn humeur. Waar of niet?

 

men in city

 

Wat zijn nou die dingen waar we ons regelmatig aan storen? Of het nou tijdens de eerste date is of in je huwelijk, hier wat (herkenbare) afknappers op een rij:

1. Mannen die alleen maar over zichzelf praten. Het lijkt wel een soort van strategie van sommige kerels. Zouden ze nou echt denken: Hoe meer ik over mezelf praat, hoe meer indruk ik maak?! INTERESSE TONEN IN ONS! Dat is wat we willen!

INTERESSE TONEN IN ONS! Dat is wat we willen!

2. Mannen zonder passie of ambitie. = Tijdverspilling. Klinkt hard, klopt. Maar het is dan ook tekenend voor jouw toekomst. een simpel doel in je leven is niet teveel gevraagd toch? Of je nou 20 bent, of de 50 al gepasseerd, een man zonder levensvisie scoort geen punten.

3. Mannen die over zich heen laten lopen. Dit is een lastige, want tot op zekere hoogte willen we die man die ons op handen draagt, alles doet om het ons naar de zin te maken en regelmatig ja en amen zegt. Maar, tot op zekere hoogte dus! Als het erop aankomt willen we dat hij zijn eigen keuzes maakt, tegengas geeft en bij zijn standpunt blijft.

4. Slechte persoonlijke verzorging. Weinig uitleg nodig bij deze. Niemand wil toch een vent die naar vuilniszakken ruikt… Gewoon fris gedoucht, nagels geknipt, goeie tanden, geen haren uit de neus of oren. That ‘s It!

5. Mannen die alles beter (denken) te weten. Eigenlijk hebben ze er allemaal wel een handje van, maar er zit zeker verschil in. Wat betreft ons irritatie-gehalte scheelt het dan ook enorm of ze stiekem toch af en toe een punt hebben. (Wat we natuurlijk nooit toe zullen geven..)

Zooooó onaantrekkelijk!

6. Mannen die steeds om bevestiging vragen. Zooooó onaantrekkelijk! Die vissen naar, en leven op complimentjes… Mannen moeten gewoon lekker zelfverzekerd zijn, wij zijn al onzeker voor twee!

Six things… Eigenlijk waren ze dit al, maar ik weet er nog 1! “Dit gaat makkelijker dan gedacht!

7. Mannen die naast hun schoenen lopen. Deze moét erbij in het rijtje! zijn jullie vast met me eens. Want wat vermoeiend, die knapkoppen die op voorhand al denken dat we alleen al door hun verschijning aan hun voeten liggen. En als ze dan vervolgens hun mond open doen en er geen zinnig woord uitkomt, hebben we al helemaal gegeten en gedronken.

Volgende keer: Six things we LOVE about him,

kijken of dat ook zo soepel gaat!

 

 

No Comments Yet

Comments are closed