Hoe word, en blijf je interessant voor hem?

Hoe word, en blijf je interessant voor hem?

 

 

Veel mannen hebben een soort beeld van de ideale vrouw. Natuurlijk is dit beeld voor iedere man anders. Toch zijn er een aantal “eigenschappen” die het bij iedere man goed doen.

Hoe zorg je er nou voor dat die leukerd JOU ook wil, en als je hem dan eenmaal in the pocket hebt, hoe houd je hem dan geïnteresseerd?

Blijf vooral jezelf, maar dat wil niet zeggen dat je niet eens handig gebruik kunt maken van onderstaande tips:

 

1. Ben die vrouw waar hij moeite voor moet doen. Oké, je bent verliefd. GE-WEL-DIG! Maar ga ‘m nou alsjeblieft niet als een dolle stalken / appen / bellen etc. Laat hém, voor joú werken. Mannen willen trots zijn, niet alleen op hun vrouw, maar ook op hun verovering. Laat hem jou maar zien als een trofee. Natuurlijk mag je laten merken dat je hem leuk vindt, maar ben vooral gewoon niet meteen te enthousiast.

Zeg ook een keer nee, zelfs als je eigenlijk wel tijd en zin hebt!

2. Laat zien dat je een eigen leven hebt. Ben niet te aan/ en afhankelijk. Laat hem zien dat je het prima redt zonder hem. Mannen houden niet van vrouwen die alleen maar bij hen willen zijn, die verder niks te doen hebben. Zeg ook een keer nee, zelfs als je eigenlijk wel tijd en zin hebt. Het maakt je stukken interessanter!

Het zijn net grote baby ‘s!

3. Ben zorgzaam. Dit willen we eigenlijk allemaal, maar mannen zeker. Dit blijkt wel als ze bijv. ziek zijn. Het zijn net grote baby ‘s. En wat doen we met baby ‘s? Juist, die verzorgen we. Laat hem zien dat je een zachte aard hebt, en dat je het belangrijk vindt hoe het met hem gaat. Vooral in het beginstadium zullen mannen dit gedrag ook relateren aan het zijn van een goede moeder. Want of ze nou wel of geen kinderen hebben of willen, dit vindt iedere man aantrekkelijk.

Dat is wat mannen willen!

4. Kleed je vrouwelijk. Deze is misschien wel voor de handliggend. Toch is het goed om hem even te benoemen. Want “de onafhankelijke vrouw van tegenwoordig”, trekt graag haar eigen plan en denkt al gauw: Hij neemt me maar zoals ik ben, ik ga lekker op m‘n sneakers. Maar eigenlijk gaan we daar de mist in. Trek dat mooie jurkje toch uit de kast, wat extra make-up, en die hoge hakken aan! Dat is wat mannen willen! Zorg dat hij je ziet als vrouw, als (potentiële) partner.

Elke man wil die speelse vrouw toch!

5. Ben “attent” in de slaapkamer. Zeker een belangrijk punt dit. Elke man wil die speelse vrouw toch. Die openstaat voor… tja, eigenlijk alles wat er in hem opkomt. Je hoeft hem absoluut niet altijd zijn zin te geven, maar zeker is dat het gewaardeerd wordt als je hem de ruimte geeft zich te “uiten” zoals hij dat wilt. Of dit in ieder geval probeert. En maak vooral ook kenbaar waar hij jou blij mee maakt.

Een man laat namelijk graag zien dat hij iets WEL kan dat jij NIET kan.

6. Zorg ervoor dat hij zich “nodig” voelt. Het is dus zeker niet de bedoeling dat je je mega afhankelijk opstelt, maar vraag hem gerust ooit om hulp of advies. Een man laat namelijk graag zien dat hij iets WEL kan dat jij NIET kan. Laat hem zo nu en dan je redder in nood maar zijn. Het geeft hem een goed gevoel, en hij zal het aandoenlijk vinden dat jij je kwetsbaar opstelt.

7. Be positive! Hoé leuk is het voor een man als je als vrouw gewoon lekker enthousiast bent? En dan bedoelen we niet enthousiast in de zin van hem de hele dag veren in z’n reet steken, maar gewoon in het dagelijks leven. Want stiekem zijn we met z’n allen experts als het gaat om klagen. Vaak zijn we geneigd eerder de negatieve dan de positieve dingen te benoemen. Of het nou gaat om hem, het weer, of die ene onvriendelijk caissière in de supermarkt; FOCUS ON THE GOOD STUFF!

8. Toon interesse. Hele belangrijke dit! We verwachten dit zelf ook. Zowel op een eerste date als na 13 jaar huwelijk. Ook al ben je totaal niet geïnteresseerd in het in elkaar zetten van modelvliegtuigjes, z’n badminton-avonturen, of wat ie er dan ook voor hobby ‘s op na houdt, toon belangstelling! Wordt altijd op prijs gesteld. Zo ook met zijn vrienden en familie. Hij vindt het fijn als jij wilt weten waar hij vandaan komt en benieuwd bent naar de mensen om hem heen. Eenmaal in de relatie hoef je de deur niet bij elkaar plat te lopen, maar laat je zo nu en dan van je goed kant zien, en nodig ze eens uit voor het eten.

 

Hopelijk kunnen jullie hier iets mee dames… GO GET HIM TIGER!!!

 

No Comments Yet

Comments are closed