#INSTAGRAM

 

87390#Instagram

Tegenwoordig kunnen we ons geen leven meer indenken zonder Social Media. Op Insta draait dan ook alles om de mooiste foto ‘s!

Niets is zo leuk dan de foto’s van je bekenden (en onbekenden) te checken. Immers houden we allemaal van het idealiseren van het “perfecte plaatje”.

Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet om jouw Instagram te PIMPEN.

Lezen jullie mee, we zijn namelijk heel benieuwd of je iets gaan hebben aan onze tips!

#LE PICTURE

Het belangrijkste bij de perfecte foto (van jou, je huis, je hond or whatever) is bijna altijd: HET LICHT! Licht is zo belangrijk voor een perfecte foto, want met mooi daglicht maak jij de beste foto’s. Wij raden dan ook aan om gebruik te maken van natuurlijk licht i.p.v. de flitser van je telefoon.  Zorg ervoor dat je niet direct in het zonlicht kijkt maar de plek pakt waar het meeste licht is. Tegen de zon inschieten geeft vooral veel sfeer aan de foto’s, maar voor selfies  kan je beter geen zon hebben.

HF LOGO WAY

#MORE PICTURES

Probeer foto’s te nemen uit verschillende hoeken. Niet elke foto zal namelijk in één keer goed zijn en op deze manier heb je keuze uit verschillende afbeeldingen. Als uiteindelijk de leukste foto toch een beetje onscherp blijkt te zijn, heb je altijd nog een andere die je kunt gebruiken.

#BEWERKEN 

Via Instagram heb je een hoop filters en bewerkingsmogelijkheden die je kunt toevoegen aan je foto. Als je op de filter drukt in Insta kun je deze ook veranderen van sterkte. Probeer ook eens met de bewerkingsmogelijkheden te spelen. 

#Aanpassen. Met aanpassen zorg je ervoor dat je foto recht gemaakt wordt.

#Helderheid. op deze manier kan je de foto lichter of donkerder maken.

#Warmte. Hiermee kan je de foto een warmere sfeer geven.

#Accenten. Met deze knop maak je de accenten van je foto lichter of donkerder.

#Scherpstellen. Zo kun je je foto nog net wat scherper maken. Je zult zien dat je met deze bewerkingen je foto gelijk een stuk professioneler laat ogen. Er zijn ook andere apps waar je je foto mee kunt bewerken. Een favoriet van ons is: Lightroom. 

 

#FEED

Een feed is het overzicht welke je te zien krijgt wanneer je het profiel van een gebruiker bekijkt op Instagram. Bewerk je foto’s op dezelfde manier zodat het in je feed past. Wanneer je bijvoorbeeld alleen maar zwart-wit foto ’s plaatst passen alle foto’s al snel bij elkaar. Maar je feed kan ook een eenheid krijgen door bij elke foto een kader in de afbeelding toe te voegen. Wanneer je steeds dezelfde filter gebruikt krijgt je feed dezelfde uitstraling. Probeer hierin wel een eigen stijl te ontwikkelen en pak het idee niet af van iemand anders, je kan natuurlijk wel inspiratie opdoen bij andere feeds. #createyourownstyle

#HASHTAGS

HF favicon

Onze favoriet! Wanneer je foto klaar is om op Instagram geplaatst te worden is het natuurlijk wel leuk als de afbeelding een groot publiek bereikt. Hier kan je voor zorgen door #HASHTAGS te gebruiken. Het doel van een #HASHTAG is om berichten over dezelfde onderwerpen te filteren naar 1 verzamelbak. Op internet kan je zoeken naar populaire #HASHTAGS. Zorg ervoor dat de #HASHTAG wel bij je foto past. Wanneer een gebruiker zoekt op deze hashtag komen ze jouw foto tegen. 

Je kunt de hashtags als een reactie onder je foto plaatsen. Wat heel belangrijk is, is dat je hashtags pakt van onder de 1 miljoen, daarboven wordt het te lastig om gezien te worden in het overzicht.  #HASHTAGFEMALE mag je natuurlijk altijd gebruiken!

Tegenwoordig is niets zo belangrijk als het onderhouden van contact met je mede insta gebruikers. Zo zijn er veel groepen onderling die elkaar liken en comments geven bij elkaar zodat ze het algoritme van Insta kunnen veranderen. ALGORITME is het meest irritante aan Insta. Wij vinden dit tijdrovend en ook niet helemaal de manier, maar eyyy het werkt wel. Dus wil je graag groeien op Instagram zorg er dan voor dat je in deze groepjes terecht komt zodat jullie lekker bij elkaar kunnen reageren, of maak je eigen Insta groep.

We hopen dat jullie hier iets mee kunnen, succes met het maken van jullie mooiste foto’s!

We love Your Style!

HashtagFEMALE.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.