Interieur accounts to follow

Interieur accounts to follow!

Op zoek naar interieur inspiratie & tips? Laat je verrassen door deze 5 mooie Instagram accounts en je krijgt meteen zin om zelf aan de slag te gaan met je interieur. We zijn benieuwd welke trend jullie het meeste aanspreekt.. Enjoy!

JAN10AA

Van dit account zouden we alle foto’ s wel willen posten. Alles is mooi, de keuken, de woonkamer, haar te leuke kidscorner. Wij verlangen allemaal naar dit interieur. Jantina heeft een prachtige stijl. Daarnaast verhuurt ze ook haar gastenverblijf, dus wie een nachtje wilt overnachten moet zeker een kijkje nemen op dit droomaccount: https://instagram.com/jan10aa check ook meteen haar webshop: http://www.minipop.nl/

 

HUIZEDOP

JUDITH van het account @huizedop is niet meer weg te denken van Insta.  Ze heeft een interieur waar wij fan van zijn. We omschrijven haar stijl als stoer, modern, warm en voornamelijk eigentijds met haar prachtige zwarte accenten in huis. Daarnaast heeft ze één van de grootste accounts van Nederland op dit gebied. Zij verdient dus zeker een hoop credits! Voor inspiratie check dit account:

https://instagram.com/huizedop

 

LOFT.534

Deze knapperd heeft een prachthuis. Wij dromen weg bij haar geweldige slaapkamer. Judith laat zien dat lichte kleuren een echte musthave zijn. Haar badkamer, woonkamer, babykamer… Alles is perfect tot in de puntjes. Zeker een account om te volgen!

https://instagram.com/loft.534

 

LAURASCHRA

Wij worden helemaal zen van dit account. Zo fris, zo rustig en ooooh zo mooi. Laura post de fijnste plaatjes van haar interieur op insta. De balken over haar plafonds willen we natuurlijk allemaal, net zoals de rest van haar inrichting. Volg deze leukerd voor meer inspiratie:

https://instagram.com/lauraschra

 

PAMDOSAL

De lieve Spaans/Nederlandse PAMELA  volgen we als sinds we insta hebben.
Waar zij als 1 van de eerste zorgde voor veel inspiratie op het gebied van kids interieurs heeft ze veel anderen geïnspireerd om insta prof te worden.
Ze is vaak heerlijk aan het klussen in haar huis, dus voor goede tips voor je interieur moet je zeker bij haar zijn!
Een must-follow:

 

No Comments Yet

Comments are closed